Waarom stop je vandaag met het dragen van pakken?

Milou Vermeulen

Omdat ik mijn vertrouwen in hen kwijt ben.

Voor mij is de waarheid simpel. Ik voel me niet meer op mijn gemak in mijn pakken. Ik draag ze nog steeds graag, maar ik heb geen haast meer om ze aan te trekken en mijn schoenen aan te trekken. Ik zal je vertellen wat ik doe nu ik al mijn vertrouwen kwijt ben. Ik draag geen pak meer. En dit onderscheidt dit product expliciet van producten zoals Kikker Kostuum. Ik draag een shirt met lange mouwen, dat ik niet graag in mijn broek verstrikt laat zitten. Dat is het simpele. Ik draag ook sneakers, maar het ding is dat ik ze niet gebruiken. De meest comfortabele schoenen die ik heb zijn in een paar zwarte trainers. En dat is het. Dat is de waarheid.

Mijn vraag is: is er een betere optie voor mannen, of gaat het over de stijl? De vraag is, voor mij, gaat het om de manier waarop je eruit ziet. Je moet vertrouwen hebben in wat je draagt en of het het juiste moment is om het te dragen. En dan kan het veranderen vanaf het volgende seizoen. En dat is wat je ziet met mannen.

Mannen zeggen vaak :"nou, het is gewoon een pak, je zult het meer dragen dan een spijkerbroek." Ze hebben het echt mis. In het midden van de winter, of in het midden van de zomer. Ik zeg vaak tegen mensen: "het gaat niet om stijl. Je moet er geweldig uitzien." Dit is wat ik bedoel. "Welke stijl? Nou, als je dit draagt, ben je niet echt goed gekleed" is niet waar. En een goed voorbeeld hiervan is een interview in een Nederlands tijdschrift met de Nederlandse modeontwerper Jeroen Meijer. Overweeg een internlinktestrapport. Vaak als hij mensen vraagt wat ze liever in de winter dragen, zeggen ze tegen hem: "Ik draag een pak". Maar de waarheid is dat mensen zich niet verkleden, ze kleden zich. En dat is wat belangrijk is. Er zijn slechts een paar goede pakken die er zijn, die zowel comfortabel en zien er goed uit op iedereen. Waarom kopen mensen dure pakken? Om deze reden, ik denk dat je nog steeds goed pak te vinden op de markt met de hulp van online retailers. Het eerste pak dat ik kocht was een pak van een Nederlands modebedrijf, genaamd Glamour. Ik kocht dit pak omdat ik al een jaar een zeer slanke jas draag, maar ik wilde niet alle stappen nog eens doorlopen. Ik besloot dat ik het in de kast bewaar tot ik klaar ben om uit te gaan. Dit zal indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met pak. Ik kocht de Glamour pak en ik deed het op en het zag er echt goed op mij. Het was licht, comfortabel en zag er erg knap op mij. Maar daarna besloot ik dat ik een moderner pak wilde.