About us

Milou Vermeulen

Mijn vader zei altijd dat wat ik ook doe, ik een goed pak voor mijn werk moet kunnen krijgen. Ik begon te lezen van de beste pakken en wat past dat ik kon vinden. Ik vond deze website en na het lezen van mijn blog en het zien van mijn succes heb ik besloten om mijn eigen winkel hier te starten. Ik moet zeggen dat ik heb geprobeerd veel pakken en dit is een van de meest betrouwbare en de beste. Ik krijg voortdurend e-mails van mensen die graag mijn beoordelingen te lezen en willen meer weten. Ik hoop dat je geniet van het browsen deze blog zo veel als ik genoten van het maken van het. Ik hoop ook dat je het pak vindt dat je zoekt. Ik probeer altijd om uw mening te krijgen over het pak dat ik draag en ik zal proberen om terug te komen naar u met nieuwe informatie zo spoedig mogelijk. Ik hoop dat je net zo veel plezier winkelen met mij en het leren van meer over pakken als ik heb.

Mijn Ebook, die heet Fashion and Suit Jackets, werd net gelanceerd. Het is al een maand te koop in Nederland, maar ik ben blij om te zien dat het zeer goed is ontvangen.

Mijn eerste blog post is een recensie over een van de beste herenpakken in de wereld, een jas van het Amerikaanse merk Dior. De jas is gemaakt van hetzelfde zijdezacht linnen waaruit vele beroemde Amerikaanse herenpakken zijn gemaakt. Het is een perfecte jas voor mannen die hun pak voor vele seizoenen willen dragen. Hier zijn een paar details van deze jas en mijn beoordeling. In deze jas, de kraag is hoog op de jas lichaam en is ontworpen voor een heer die wil dat de nek in de lucht tijdens een jas lopen.

Ik heb veel ervaring omdat ik een full-time haberdasher ben en ik heb veel pakken van verschillende merken. En dus ben ik zeer ervaren over de verschillen tussen verschillende soorten pakken, dus je het perfecte pak voor je lichaamstype vinden door gewoon mijn gids en je eigen ervaring te gebruiken. Als u graag pak online te kopen, ik beveel u aan om te controleren of de verschillende merken van pak online beschikbaar.

En nu, het echte interview!

Mij werd de volgende vraag gesteld over de verschillende pakken, over het belang van stijl in pakken, wat is de rol van kleur, hoe het juiste pak te kiezen en of ik een expert ben op al deze dingen.

Hier is wat ik zei:

Ik kan twee manieren bedenken om naar deze vraag te kijken. De eerste is dat er geen specifieke stijl. Elke man kan een pak vinden dat net zo goed bij hem past als een ander pak en ik heb het gevoel dat dit geldt voor elk pak, zelfs de meest gecompliceerde.